Badiala.mk

БАДИАЛА – СИТЕ ПРОМОЦИИ НА ЕДНО МЕСТО!

Бадиала.мк е првата и единствена апликација која ги лови сите малопродажни промоции во маркетите и дрогериите низ Македонија. Знаејки во реално време кои артикли се на попуст, вие со Бадиала.мк штедите пари. Едноставно со клик на продуктот со <3 и додавање во листата на омилени, Бадиала.мк ќе пази за Вас и ќе ве извести кога и каде тој продукт е на промоција

Преземете ја апликацијата Badiala.mk овде

Нашата Мисија

НЕ ТРОШИ ПАРИ БАДИАЛА!

1. Прво, во време кога секој еден денар е важен, ние им помагаме на луѓето да заштедат пари, преку едноставен начин на користење на апликацијата.

2. Второ, ние им помагаме на маркетите и дрогериите правилно да одлучат за своите продукти на промоција и попуст.

3. Трето, ние им помагаме на дистрибутерите и импортерите правилно да одлучат кога и каде ќе го постават својот продукт на попуст или промоција.

Бадиала.мк е зелена апликација, карбон неутрална, која користи минимално енергетски ресурси и помага при зачувување на животната средина. Хартиените промоции и флаери често се со застарени информации, тешко се пребарува во нив, не се персонализирани, ја загадуваат животната средина и најчесто се користат за виткање на тегли во визба. Ние нудиме дигитално искуство на платформа за паметни телефони кои ги имате во рака при купувањето.

Нашата Приказна

Идејата за Бадиала.мк се роди пред неколку години, но официјалната започна пролетта 2022 година. Тогаш една жена го испрати својот сопруг на неделно купување со строга листа на продукти и маркети и дрогерии од каде да ги купи истите, бидејќи жената знаеше дека прашакот е најевтин во еден маркет, а зејтинот во друг. Кога се врати мажот дома и ги споредија сметките и увидоа дека онаму каде ја искористиле акцијата на продукти на акција и на попуст, заштедиле и до 30% при купувањето. Упс! За максимално да ги користат промоциите на лесен нчин, решија да креираат апликација која ќе им помогне во тоа. Бадиала.мк и мир во куќа.

 

© 2023 badiala.mk