Badiala.mk

Сопственик на апликацијата Бадиала.мк е:

БАДИАЛА ФАГСХ

Улица Леринска 57Г/14

1000 Скопје

Македонија

Ако сакате вашиот маркет или дрогерија да бидат вклучени во нашата апликација, или сте дистрибутер заинтересиран да се рекламирате на нашата апликација, слободно пишете ни или на info @ badiala . mk или преку формата подолу:

    © 2023 badiala.mk